Politica noastra de confidentialitate

 

Cine suntem

SCULEGERO este o companie inregistrata in Romania responsabilă avand sediul social in Bucuresti, Bd.Dimitrie Cantemir nr.11, bl.8,ap.36 , sector 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11101/1994, avand Codul de identificare fiscala RO5793292


 Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

SCULEGERO este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

      • Nume și prenume

      • E-mail

      • Număr de telefon

      • Detalii de facturare și plată


 De ce avem nevoie de ele

  Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

  Comenzi SCULEGERO

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
      • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
      • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
      • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

 Suport SCULEGERO

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
      • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
      • Detalii IP & sesiune pe SCULEGERO – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe SCULEGERO

 Funcționarea site-ului SCULEGERO

      • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
      • Informații cont SCULEGERO – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului SCULEGERO să vă ofere o experiență personalizată

  Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter SCULEGERO

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
      • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.


 Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SCULEGERO situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la MXHOST care se află în Romania. 

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  • Net Design SRL . Serverele NET DESIGN SRL de gazduire shared, VPS sau dedicate sunt colocate in centrul de date GTS Telecom Cluj-Napoca si M247 Bucuresti; datacentere nivel tier III conform Uptime Institute.
  • Google Analytics – furnizor analiza trafic site
  • Fan curier si Urgent Cargus - furnizori servicii de curierat

 


  Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din SCULEGERO datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.


  Care sunt drepturile dumneavoastra

Drepturile Dumneavoastră privind informațiile cu caracter personal și modalitățile de exercitare

Conform GDPR, aveți următoarele drepturi:

Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;

Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
 

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
 

Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 

Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 

Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
 

Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 

Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
 

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

 

 Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@sculegero.ro

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@sculegero.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

 

POLITICA PRIVIND UTILIZAREA COOKIE-URILOR

CE SUNT COOKIE-URILE ?

 

La accesarea site-ului nostru, informatii relative la navigare, cum ar fi tipul de terminal folosit (computer, tableta, smartphone, etc.), pot fi stocate in fisiere numite Cookies (cookie-uri) care se gasesc pe terminalul dumneavoastra, in functie de alegerile pe care le faceti in legatura cu Cookies si pe care le puteti modifica oricand. Doar cel care a creat un Cookie poate citi sau modifica informatiile din acesta.

Crearea si utilizarea de Cookies de catre terte parti sunt supuse politicilor de protectie a vietii private a acestor terti. Noi va informam despre Cookies pe care le cunoastem si de posibilitatile de care dispuneti pentru a face alegeri privitoare la aceste Cookies.

Exista de exemplu posibilitatea sa includem in site-ul nostru, aplicatii informatice produse de terti, care va permit partajarea continutului site-ului nostru cu alte persoane sau aducerea la cunostinta altor persoane a paginilor vizitate sau a opiniei dumneavoastra cu privire la continutul site-ului nostru. In aceasta categorie se incadreaza butoane de tip „Share”, „Like”, corespunzatoare retelelor sociale precum Facebook, Twitter, Google+, etc.

Retelele sociale care furnizeaza un astfel de buton este posibil sa va identifice cu ajutorul acelui buton, chiar daca nu l-ati utilizat in timpul consultarii site-ului nostru. De fapt acest buton poate permite retelei sociale sa va urmareasca doar datorita faptului ca erati conectati la reteaua sociala respectiva in timpul navigarii pe sute-ul nostru.
 

Noi nu avem niciun control asupra procesului utilizat de retelele sociale pentru colectarea informatiilor relative la navigarea dumneavoastra pe site-ul nostru si asocierea acestora la datele personale de care ei deja dispun. Va invitam sa consultati politicile de protectie a vietii private a acestor retele pentru a lua la cunostinta cum vor fi utilizate – in principal in scopuri publicitare – informatiile de navigare pe care ei le pot recupera, multumita acestor butoane.

Aceste politici de protectie trebuie in principiu sa va permita alegerea fata de utilizarea acestor retele sociale, prin configurarea in consecinta a conturilor de utilizator din fiecare astfel de retea.

 

CARE SUNT ALEGERILE POSIBILE CU PRIVIRE LA COOKIES ?

Aveti mai multe posibilitati pentru gestionarea Cookies. Toate configurarile pe care le puteti face pot modifica experienta navigarii dumneavoastra pe Internet si conditiile de acces la anumite servicii care necesita utilizarea Cookies. Puteti sa va modificati in orice moment alegerile in materie de Cookies prin mijloacele descrise in continuare.

In pagina de start se pot accepta sau refuza in orice moment fisierele tip cookies prin simplu click , sau in orice pagina , selectand iconita din partea stanga jos .

 

 

Instrumente oferite de programul de navigare

Puteti configura programul de navigare in asa fel incat aceste Cookies sa fie stocate pe terminalul dumneavoastra sau dimpotriva sa fie sterse, fie in totalitate fie in functie de cel care le emite. Puteti de asemenea configura ca programul de navigare sa va consulte punctual asupra acceptarii sau refuzului unui Cookie, inainte ca acesta sa fie stocata pe terminalul dumneavoastra.

Acordul privitor la Cookies

Stocarea unui Cookie intr-un terminal este subordonata vointei utilizatorului terminalului si poate fi permisa si modificata in orice moment, gratuit, prin intermediul optiunilor oferite de programul de navigare. Daca ati acceptat in programul de navigare stocarea Cookies pe terminal, Cookies integrate in pagini si continutul pe care l-ati consultat vor putea fi stocate temporar pe terminalul dumneavoastra. Ele vor putea fi consultate doar de catre emitatorul lor.

 

Refuzul Cookies

 

Daca refuzati stocarea Cookies pe terminalul dumneavoastra, sau daca le stergeti pe cele stocate deja, nu veti mai putea beneficia de anumite functionalitati care sunt necesare navigarii in anumite pagini ale saitului nostru pentru a va inbunatati experienta de navigare. De exemplu daca refuzati sau stergeti Cookies importante, nu veti mai putea face comenzi pe sait. De asemenea, daca refuzati sau stergeti Cookies functionale, nu va vom mai putea propune o versiune a sait-ului adaptata terminalului dumneavoastra si nu vom mai putea localiza magazinul cel mai apropiat. In astfel de cazuri, ne declinam responsabilitatea pentru functionarea degradata a serviciului nostru rezultata din imposibilitatea de a stoca sau consulta Cookies necesare functionarii si pe care le-ati refuzat sau le-ati sters.

 

CUM SE DEZACTIVEAZA / ACTIVEAZA COOKIES ?

Pentru gestionarea Cookies, configurarea programelor de navigare este diferita. Informatii legate de configurare gasiti in meniul Ajutor al programului de navigare.

 

Google Chrome
In meniul Setari, alegeti „Afisare setari avansate” in partea de jos a paginii.

Apasati butonul „Setari continut” in sectiunea Confidentialitate. Sectiunea situata in partea de sus a paginii care apare, „Toate Cookies si datele despre sait” va permite instalarea Cookies dorite. Va permite de asemenea stergerea cookies deja stocate. Mai multe informatii pe sait-ul Google Chrome

Mozilla Firefox
In meniul Unelte, selectati „Optiuni”.

Selectati tabul „Viata privata” din fereastra Optiuni

In meniul derulant alegeti „Utilizeaza parametri personalizati pentru istoric”

Aceasta va afisa optiunile pentru Cookies si le veti putea alege si autoriza sau refuza bifand casuta corespunzatoare. Mai multe informatii pe saitul Mozilla Firefox

Internet Explorer 6+
In meniul Unelte, selectati „Optiuni Internet”

Apasati tabul Confidentialitate

Veti vedea parametri de confidentialitate cu sase optiuni, care va permit controlarea numarului de Cookies care sunt inregistrate: Blocarea tuturor Cookies, Inalta, Medie spre inalta, Medie (nivelul implicit), Scazuta si Acceptarea tuturor Cookies. Mai multe informatii pe saitul Microsoft

Safari
In meniul derulant, selectati „Preferinte”

Deschideti tabul Securitate

Selectati optiunea dorita in sectiunea „acceptare Cookies”
Mai multe informatii pe situl
Apple

Atentie, alegerea dumneavoastra genereaza un Cookie. Daca stergeti toate inregistrarile de tip Cookie din terminalul dumneavoastra, noi si furnizorii nostri, nu vom sti ca ati facut alegerea respectiva.

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Str. Olari, nr. 32, sector 2, Bucuresti Telefon: (021).252.58.88 Fax: (021).252.57.57 Web: http://www.dataprotection.ro/

Copyright © 2018 SCULEGERO - Scule gero, scule profesionale online
Gero Electronic Group S.R.L. CIF: RO 5793292 RC: J40/11101/1994 -- ANPC --- site gazduit de mxhost