Cum cumpar

Pentru a putea cumpara de pe www.sculegero.ro aveti la dispozitie trei modalitati:

a. Comanda online

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista domeniilor de utilizare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos".

Odata ce ati apasat butonul "Adauga in cos" , acesta va fi adaugat automat la cosul de cumparaturi situat in partea stanga a site-ului .La sfarsitul cumparaturilor selectati butonul "Cos ( MAI MULT ) " , veti fi redirectionat spre pagina "Cosul tau de cumparaturi"  In cazul in care aveti cont, va autentificati cu datele contului dvs. In cazul in care nu aveti cont aveti de completat datele de contact (e-mail, adresa de facturare si/sau livrare, telefon). Dupa ce ati completat aceste date alegeti modalitatea de plata dorita si modalitatea de transport disponibila in functie de datele completate anterior. Ultimul pas pentru finalizarea comenzii online este apasarea butonului "TRIMITE".  Dupa ce ati apasat butonul "TRIMITE" veti primi pe adresa de email oferita un mesaj de inregistrare a comenzii.

COMANDA DUMNEAVOASTRA VA FI PROCESATA NUMAI DUPA CONFIRMAREA TELEFONICA .

PLATA CU OP SE FACE DUPA CONFIRMAREA TELEFONICA SI DUPA PRIMIREA FACTURII PROFORME

b. Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic puteti suna la numarul de telefon afisat in pagina de prezentare a produsului sau in pagina de contact, tinand cont de programul de lucru.

Program de lucru:

Luni-Vineri: 9-18

c. Comanda prin fax sau mail :

Pentru a comanda prin fax va rugam sa folositi numarul de fax afisat in pagina de contact. Acesta comanda trebuie sa contina:
- produsul comandat;
- cantitatea produsului comandat;
- datele de facturare si/sau livrare;
- persoana de contact;
- numarul de telefon al persoanei de contact.

Copyright © 2022 SCULEGERO - Scule gero, scule profesionale online
Gero Electronic Group S.R.L. CIF: RO 5793292 RC: J40/11101/1994 -- ANPC --- site gazduit de mxhost