Aspirator profesional medii uscate Karcher T12/1 ecolefficiency

Disponibilitate: IN STOC
Telefon :
031.730.92.14
0721.300.347

Pret cu TVA:
1.834,00 RON

Adauga in cos:

Debit aer : 43 litri/s , Putere maxima : 750 W , capacitate recipient : 12 litri , Vacuum : 230 mbari

Date tehnice

 
 Debit aer (l/s)
 43
 Vacuum (mbar/kPa)
 230 / 23
 Continut recipient (l)
 12
 Capacitate maxima de consum (W)
 Max. 750
 Diametru nominal standard (mm)
 32
 Lungime cablu (m)
 12
 Nivelul presiunii acustice (dB(A))
 65
 Nivelul de putere acustică (dB(A))
 71
 Greutate (kg)
 6,6
 Dimensiuni (L x l x H) (mm)
 410 x 315 x 340
 Clasa de eficienţă energetică 
 A
 
DESCRIERE

Echipat cu sac de filtrare fleece extrem de eficient care permite un volum de filtrare de pana la trei ori mai mare comparativ cu un sac din hartie. Acesta este un avantaj care genereaza economii deoarece perioadele de functionare dintre inlocuirile filtrelor sunt mai lungi. Performantele motorului T 12/1 Eco!Efficiency, debitul de aer si sistemul de filtrare in 6 trepte (incl. microfiltrul ca si optiune speciala) au fost proiectate astfel incat sa se evite pierderea puterii de aspiratie. Centrul de gravitatie jos ofera stabilitate. Cablul de alimentare poate fi rulat in spatiul de depozitare sau pe un carlig de cablu pliabil, ca solutie rapida, in cazul schimbarii frecvente a locatiei, de ex., curatarea obiectelor din hoteluri, etc. Functie speciala: accesoriul pentru podea poate fi introdus in suportul de pentru accesorii (de pe spatele aparatului) si poate fi folosit ca solutie de fixare a accesoriului pe masina dupa terminarea operatiunii. Furtunul de aspiratie de pe unitate are un sistem de fixare cu clema simplu, dar eficient. Nu trebuie decat sa impingeti furtunul catre admisia aparatului si se cupleaza o garnitura elastica - nimic mai mult. Sistemul asigura faptul ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand este tras de utilizator. Noul sistem cu clema (inlocuire fara scule) de pe curbura permite extinderea cu usurinta a furtunului de aspiratie cu alti 2,5 m (furtun aspirator cu prelungire suplimentara - cod reper 6.906-237.0), de ex., curatarea treptelor, scarilor,
etc. Cu peria electrica ESB 28 (accesoriu suplimentar), T 12/1 Eco!Efficiency se transforma intr-un aspirator cu perie. Daca standardele igienice sunt foarte stringente, se poate monta un filtru HEPA (in locul filtrului standard de evacuare a aerului) care retine particulele foarte fine (99,95% rata retentie), in plus fata de filtrul de hartie.

Astfel este plăcut sa economiseşti energie!

  • Cu doar 750 W, aspiratoarele uscate eco-eficiente curata aproape la fel de bine ca versiunea de baza. Acest lucru permite lucrul eficient din punct de vedere energetic cu o performanta de curatare exceptionala.

Nivel de zgomot scazut

  • Datorita nivelului lor redus de zgomot, aspiratoarele uscate din gama de eco-eficienta sunt ideale pentru zonele sensibile la zgomot.

Usor de servisat

  • Cablul poate fi schimbat repede si fara a avea cunostinte speciale prin desfacerea a doua suruburi. Se genereaza astfel economii de timp si costuri

Dotare

  • Furtun de aspirare, 2.5 m
  • teava de aspirare, metal 2 x 0,5m
  • Duza podea comutabila, 285 mm
  • Material recipient, Plast
  • Sistem clema pentru prelungirea furtunului

Echipat cu : Cos filtru principal permanent cod 4.731-011 - Cadru din plastic cu material din lana intarita, putand fi spalat la temperaturi de pana la 40ºC.

  

DESCRIERE COMPLETA  + ACCESORII - DESCARCA PDF AICI

 

Optional :

Saci de hartie  set  10 buc  - cod 6.904-312   - 10 saci filtranti de hartie pentru clasa de praf M. Adecvati pentru toate modelele T 12/1..

    

Accesorii si consumabile aspiratoare uscate

  • Model: 1.355-135

Copyright © 2020 SCULEGERO - Scule gero, scule profesionale online
Gero Electronic Group S.R.L. CIF: RO 5793292 RC: J40/11101/1994 -- ANPC --- site gazduit de mxhost